Muhasebe ve Finansal Yönetim

Bölüm Ders İçerikleri için Tıklayınız Öğrt. Gör. Ahmet ÇAYIRÇİMEN Duyurular
Bölüm Başkanı

Muhasebe ve Finansal Yönetim bölümünün birincil amacı ülkemiz muhasebecilik mesleğine, ekonomik ve ticari yaşamına katkı sağlayabilecek nitelikte insan gücünü yetiştirmek ve geliştirmektir. Bölüm ayrıca mesleğindeki gelişmeleri küresel boyutta izleyebilecek, sahip olduğu bilgileri yaşadığı topluma ve değişen dünyaya yansıtabilecek güçte bireyler kazandırmayı da amaçlamaktadır.

Program mezunlarına muhasebenin işletmeler açısından önemi, kapsamı, temel muhasebe kavramları, işletmelerin mali ve finansal rasyo ve tabloları hakkında teorik bilgilere sahip olma ve bu bilgileri kullanabilme becerisi kazandırılması amaçlanır.

Dersler 10 Şubat 2014 Pazartesi günü başlıyor. Tüm öğrencilerimize Bahar yarıyılında başarılar dilerim.
Kayıt yenileme 7-12 Şubat tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır.
Ders programlarına ilan panolarından ve internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz.