2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV PROGRAMI

15 Mayıs 2015 Cuma 19:20 tarihinde eklendi | 2005 defa okundu

Sınav Programı İçin Tıklayınız.

SINAVLARDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR

1. ÖĞRENCİLER SINAVIN BAŞLAMA SAATİNDEN BEŞ DAKİKA ÖNCE SINAV SALONUNDA YERLERİNİ ALMALIDIR.

2. SINAVIN BAŞLANGICINDAN 15 DAKİKADAN SONRA GELEN ÖĞRENCİ SINAVA GİREMEZ. SINAVIN İLK 15 DAKİKASI İÇİNDE ÖĞRENCİLERİN SINAVDAN ÇIKMASINA İZİN VERİLMEYECEKTİR.

3. ÖĞRENCİLER SINAVDA “ÖĞRENCİ KİMLİK BELGESİ” Nİ SINAV BOYUNCA SIRANIN ÜZERİNDE BULUNDURMAK ZORUNDADIR.

4. CEP TELEFONU İLE SINAVA GİRMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.

5. SINAVLARDA KULLANILACAK HESAP MAKİNELERİ, YALNIZCA SINAVINGEREKTİRDİĞİ KADAR İŞLEMİ YAPACAK YETENEKTE OLMALIDIR. İLERİ DÜZEY HESAP MAKİNELERİNİN SINAVLARDA KULLANILMASINA İZİN VERİLMEYECEKTİR.

6. SINAV SÜRESİNCE SINIFTA TEK YETKİLİ GÖZETMENDİR. SINAV BAŞLANGICINDAN İTİBAREN GÖZETMENLERİN UYARILARINA UYUNUZ. GÖZETMENLER SINAV DÜZENİNİ KORUMAK ADINA OTURMA DÜZENİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMA YETKİSİNE SAHİPTİRLER. SINAV BOYUNCA GÖZETMENİN YER DEĞİŞİKLİĞİ İSTEKLERİNE UYUNUZ.

7. SINAV BAŞLAMADAN ÖNCE SINAVDA İHTİYAÇ DUYABİLECEĞİNİZ KALEM, SİLGİ, CETVEL, HESAP MAKİNESİ, TABLOLAR VB. ARAÇ VE GEREÇLERİ YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKMEKTEDİR. SINAV ESNASINDA HERHANGİ BİR ARAÇ GERECİN ORTAK KULLANIMI YASAKTIR.

8. SINAV ESNASINDA UYARILARA RAĞMEN DÜZENİ BOZUCU DAVRANIŞLARI SÜRDÜREN VEYA SINAV ESNASINDA KOPYA ÇEKEN VEYA ÇEKMEYE YELTENEN ÖĞRENCİLERİN BU DURUMLARI GÖZETMEN TARAFINDAN TUTULACAK BİR TUTANAK İLE BELGELENECEK VE HAKLARINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.

NOT: KOPYA ÇEKMEK VB. DİSİPLİN SUÇLARINDA EN AZ 1 YARIYIL OKULDAN UZAKLAŞTIRMA CEZSI VERİLDİĞİNDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN

MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN YUKARIDA BELİRTİLEN KURALLARA UYMALARINI ÖNEMLE HATIRLATIR SINAVLARDA BAŞARILAR DİLERİZ.