22 Eylül 2017 Cuma

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

23 Mayıs 2016 Pazartesi 23:24 tarihinde eklendi | 1121 defa okundu

Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi Yüksekokullarının 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yalvaç Kaymakamı, Yüksekokul Müdürleri, Mezun Öğrencilerimiz ve Aileleri, Yüksekokul Müdür Yardımcıları, Akademik ve İdari Personel ve Yalvaç Halkının Katılımı İle Yalvaç Şehir Stadında Büyük Bir Coşku İle Kutlandı.

Yüksekokulumuz Birinci, İkinci ve Üçüncülerine Hediye ve Plaketleri Yalvaç Kaymakamı Ahmet Süheyl ÜÇER, Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Nuri ÖMÜRBEK ve Yüksekokulumuz Hayırseveri Mustafa BÜYÜKKUTLU tarafından verildi.

Ayrıca Yüksekokul Hayırseverimiz Yüksekokulumuz Birincisi, İkincisi ve Üçüncüsünü Altın Takarak Ödüllendirdi.

Mezuniyet Töreni Yüksekokul Birincilerinin Yaş Kütüklerine 2015-2016 Mezunları Levhasını Çakmaları ve Mezuniyet Andını Okumalarının ardından Kepler Havaya çoşkusuyla sona erdi.

Mezuniyet Töreni Sonrası Öğrenciler Hocalarıyla, Aileleriyle ve Arkadaşlarıyla Hatıra Fotoğrafı Çektirdi.