22 Eylül 2017 Cuma

2015 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) KAYIT BİLGİLERİ

14 Eylül 2015 Pazartesi 09:53 tarihinde eklendi | 1028 defa okundu

2015 Dikey Geçiş Sınavı(DGS) Kayıt Bilgileri

2015 Dikey Geçiş Sınavı(DGS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt  işlemleri, 14 – 18 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Adaylar, öncelikle https://obs.sdu.edu.tr adresini kullanarak ön kayıt yaptıracak ve formu doldurabilmek için gerekli olan öğrenci numarasını, aynı internet adresindeki “TC Kimlik No ile Öğrenci No Sorgulama” linkini kullanarak öğrenebilecek.

Şifreleriniz TC Kimlik numaralarınızın son 8 hanesi olarak atanmıştır. Doldurmuş olduğunuz ön kayıt formunu kayıt esnasında mutlaka yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1)Ön kayıt formu

2) Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan aldığı Ön Lisans diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

3) II. Öğretim Öğrencileri İçin Banka Dekontu 14 – 18 Eylül 2015 tarihleri arasında Ziraat Bankası(atm) veya Halk Bankası(atm+vezne) Şubelerine giderek Öğrenci Numaranızı banka görevlisine bildirmek suretiyle yatırabilirsiniz.

4) 12 Adet Resim

5) Adayların kayıt işlemleri yüksekokulumuzda  yapılacaktır.