20 Eylül 2017 Çarşamba

7.Geleneksel Açılış ve Tanışma Programı

28 Eylül 2016 Çarşamba 22:51 tarihinde eklendi | 419 defa okundu
7.Geleneksel Açılış ve Tanışma Programı Yüksekokul Hayırseverimizin katılımı ile 27.09.2016 Salı günü saat 14.00 de Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda yapıldı.

Resmi kullanmak için tıkla

Programa Yalvaç Belediye Başkanı Sayın Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd.Doç.Dr.Bülent ÖZGÜL, Yüksekokulumuz Müdürü, Müdür Yardımcıları, Öğretim Üyeleri ve Personel ile çok sayıda yüksekokul öğrencimiz katılmıştır.

Resmi kullanmak için tıkla

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda hayır severimiz Sayın Mustafa Büyükkutlu tüm katılımcıların dikkatini çeken çok içten ülkemizin içinde bulunduğu durumu anlatan konulara değinmiş, yaşantısından örnekler ile konuşmasını süslemiştir.

Resmi kullanmak için tıkla

Programın sonunda Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Nuri ÖMÜRBEK, hayırseverimiz iş adamı Sayın Mustafa BÜYÜKKUTLU'ya plaket takdim etmiştir.

Resmi kullanmak için tıkla

Hayırseverimiz ve misafirleri okulumuzdan samimi bir şekilde uğurlanmışlardır.