20 Kasım 2017 Pazartesi

Bankacılğına Sektörül Bakış Konulu Konferans

11 Mayıs 2017 Perşembe 09:47 tarihinde eklendi | 380 defa okundu
Yüksekokulumuz Konferans Salonunda 5 Mayıs 2017 Cuma Günü Saat 11.00 da Bankacılık Sektör Temsilcileri Tarafından Konferans Verildi.

Bankacılığa Sekrörel Bakış konulu konferansa yüksekokulumuz bankacılık ve sigortacılık bölümü öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan yüksekokulumuz öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Eylem Bayrakçı, konferansta elde edilecek bilgilerin, öğrencilerin kariyer planlarıyla ilgili verecekleri kararlara ışık tutacağını belirterek, konferansın tekrarı zor olacak bir ders niteliğinde görülmesi gerektiğini söyledi.

Resmi kullanmak için tıkla

Garanti Bankası Yalvaç Şube Müdürü sayın Baki KAYAN, Temel Bankacılık Faaliyetleri ve Kariyer Fırsatları konusunda bilgiler verdi.

Resmi kullanmak için tıkla

Konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Resmi kullanmak için tıkla

Kayan konuşmasında temel bankacılık bilgileri yanı sıra, bankalar içinde görev ve iş tanımları ile ilgili her bir basamakla ilgili öğrencileri bekleyen kariyer ilerlemeleri hakkında bilgiler verdi.

Resmi kullanmak için tıkla

Ziraat Bankası Yalvaç Şube Müdürü Sayın Kasım Mert, sektörle ve bireysel emeklilik sistemi ile ilgili genel bilgiler verdi.

Resmi kullanmak için tıkla

Ziraat Bankası Akdeniz Bölge Müdürlüğü BES uzmanı Sayın Zeynep Çalışkan ve Ziraat Bankası Yalvaç Şubesi Bireysel Müşteri İlişkileri yetkilisi Sayın İrfan DEMİRALAY, bireysel emeklilik sisteminin geleceği ile ilgili bilgiler verdiler. Çalışkan ve Demiralay konuşmalarında tasarrufun önemine değinerek, bireysel emeklilik sisteminin dünyadaki ve ülkemizdeki durumu hakkında konuşma yaptılar.

Resmi kullanmak için tıkla

Tüm konuşmacılara yüksekokulumuz tarafından hazırlanan plaketler, okulumuz öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

Resmi kullanmak için tıkla

QNB Finansbank Yalvaç Şube Müdürü Sayın Özgür SEYHAN, Bankacılık öğrencilerine, özellikle iş başvurularında ve iş görüşmelerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği ile ilgili bilgiler verdi. En büyük etkenin ekip çalışmasına yatkınlık, heyecanlı olma ve iletişim yetenekleri olduğunu söyleyen Özgür, kişisel gelişimin önemine de değindi.

Resmi kullanmak için tıkla

QNB Finansbank Yalvaç Şubesi Tarım Bankacılığı Portföy yetkilisi Sayın Ali AKCAN, Tarım Bankacılığı konusunda konuşma yaptı. Dünyadaki nüfus artış hızı ile tarım arazilerinin oranı arasında yakın gelecekte büyük sorunlar yaşanabileceğini belirten Akcan, Tarım Bankacılığının yükselen uzmanlık alanlarından olacağını söyledi.