20 Kasım 2017 Pazartesi

Birinci Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine!

25 Eylül 2016 Pazar 15:25 tarihinde eklendi | 593 defa okundu
Yüksekokul Hayırseverimiz Sayın Mustafa Büyükkutlu'nun katılacağı 6.Geleneksel Açılış Konuşması 27 Eylül 2016 Salı günü saat 14.00 da konferans salonumuzda yapılacaktır

Yüksekokulumuz hayırseveri Sayın Mustafa BÜYÜKKUTLU, Yüksekokulumuzun 6.Açılış Yıldönümü konuşmasını 27 Eylül 2016 Salı günü sat 14.00'da yüksekokul konferans salonunda yapacaktır.

Aynı zamanda yüksekokul birinci sınıf öğrencilerimiz hayırseverimizle tanışma fırsatı bulacaklar, onun iş hayatındaki başarılarını kendi ağzından dinleme fırsatı bulacaklardır.

Hayırseverimizin yüksekokul öğrencilerimize yönelik sürprizlerini ve öğrencilerimizin de isteklerini de bu programda görmek istiyoruz.

Tüm birinci sınıf öğrencilerimizin bu programa katılmaları kendileri açısından çok önemlidir.

Ayrıca program sonrasında yüksekokulumuz bölüm başkanlığı öğrencilerimize 30 dakikalık bir oryantasyon eğitimi verecektir. Öğrencilerimize yüksekokulumuz ile ilgili bilgiler verilecek, soruları cevaplandırılacaktır.