20 Eylül 2017 Çarşamba

Bölüm Başkanlığının Stajla İlgili Duyurusu

27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:30 tarihinde eklendi | 804 defa okundu
Zorunlu Stajını tamamlayan öğrenciler Staj Dosyalarını elden veya posta yolu ile 2(iki) hafta içinde bölüm sekreterliğine teslim edebilirler.

Zorunlu Stajını tamamlayan öğrenciler staj dosyalarını ve kapalı zarf içinde teslim edilmesi gereken işyeri değerlendirme formlarını staj bitiminden sonra 2(iki) hafta içinde bölüm sekreterliğine posta yoluyla yada elden teslim edebilirler.

Yüksekokulumuz staj yönergesinin 13.Maddesi (1) bendinde "Staj Dosyalarının en geç staj bitimini takip eden yarıyılın 3.haftasına kadar akademik danışmana gönderilmesi gerekmektedir" yer almasına rağmen mezun konumunda olan staja çıkan öğrencilerin mezuniyetlerinin gecikmemesi ve staj dosyalarını değerlendirecek komisyon üyelerinin ders yükleri ile diğer akademik ve idari işlerinin yoğunluğu nedeniyle iş yükünün hafif olduğu dönemde staj dosyalarının daha sağlıklı değerlendirilmesi açısından öğrencilerimizden böyle bir talepte bulunulmuştur.

Staj Yönergemizde yer alan tarihlerde staj dosyasını ve iş yeri değerlendirme formunu gönderen öğrencilerimizinde staj dosyaları ve iş yeri değerlendirme formları bölüm başkanlığımızca işleme alınacaktır.