22 Eylül 2017 Cuma

Bütünleme Sınav Programı Açıklandı

08 Haziran 2015 Pazartesi 16:34 tarihinde eklendi | 1596 defa okundu

Bütünleme Sınavı Programı için tıklayın.

Bütünleme Sınavı Hakkında

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı  bahar yarıyıllarında aldığı koşullu geçer derslerini (DD, DC) ve başarılı oldukları derslerini (CC ve üstü) not yükseltmek amacıyla tekrar etmek isteyen öğrencilerin http://obs.sdu.edu.tr adresinden öğrenci numarası ve şifreleriyle giriş yaptıktan sonra Ana Menüden Bütünleme Başvuru sayfasına giriş yapmaları ve bütünleme sınavına girmek istedikleri dersleri eklemeleri gerekmektedir.

FF ve FD notu alınan dersler bilgi sistemi tarafından bütünleme sınav listelerine otomatik olarak getirileceğinden dolayı bu derslerin eklenmesine gerek yoktur. Öğrenciler, NA (Devamsız) oldukları derslerin bütünleme sınavlarına giremeyecek olup staj ve mesleki uygulama derslerinin bütünleme sınavı yapılmayacaktır.