Büyükkutlu Burs Başvuru Dilekçesi

06 Ekim 2015 Salı 16:58 tarihinde eklendi | 1403 defa okundu
büyükkutlu başarı ve ihtiyaç bursu

yüksekokulumuz hayırseveri sayın mustafa büyükkutlu tarafından verilen burs için başvuru dilekçesi

ekte sunulmuştur. başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz bu formu doldurup yüksekokul bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

başarı bursu 2.sınıf, 3.sınıf ve 4.sınıf öğrencilerinden ilk üçe giren ve genel not ortalaması 3.00 ve üstü olan her sınıftan 3 öğrencilere verilecektir.

ihtiyaç bursu da 2.sınıf, 3.sınıf ve 4.sınıf öğrencilerinden her sınıftan 2 kişiye verilecektir.

başarı bursu için başvuracak öğrencilerimiz dilekçe ekinde transkript, öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve banka IBAN numarası vereceklertir.

ihtiyaç bursu için başvuranlardan ihtiyaç bursu çıkanlardan bu belgeler istenecektir.

burs başvuru dilekçesi için tıklayın...