20 Eylül 2017 Çarşamba

HAYIRSEVERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

15 Ekim 2014 Çarşamba 20:37 tarihinde eklendi | 927 defa okundu
Hayırsever işadamı Sayın Mustafa BÜYÜKKUTLU tarafından “Yüksekokul öğrencilerimiz ile Tanışma ve Sohbet Programı” kapsamında “ÖZGÜVEN” konusunda ...

14 Ekim 2014 Salı günü saat 14:00’da Hayırsever işadamı Sayın Mustafa BÜYÜKKUTLU tarafından “Yüksekokul öğrencilerimiz ile Tanışma ve Sohbet Programı” kapsamında “ÖZGÜVEN” konusunda bir konferans verilmiştir.

Bu yıl 3.’sü düzenlenen konferansımıza başta işadamımızın saygıdeğer eşi Vesile BÜYÜKKUTLU hanımefendi olmak üzere çok sayıda akraba ve dostları da teşrif etmiştir.

Konferans programının açılışında Yüksekokul öğrenci temsilcisi Ahmet TEMEL ile Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Ramazan ARMAĞAN’ın kısa konuşması yer almıştır.

Konferans kapsamında Sayın Mustafa BÜYÜKKUTLU, başarının temelinin; özgüven, çalışmak, risk almak, dürüst ve ilkeli olmak, yaptığınız işi sevmek ve benimsemekten oluştuğunu vurgulamıştır.

Konuşmasının sonunda da özgüvene sahip bireyler yetişmesi için geleceğin teminatı olan gençlerimiz için daima destek olacağını belirtmiştir.