20 Eylül 2017 Çarşamba

Katkı Payı-Öğrenim Harcı

05 Eylül 2017 Salı 15:11 tarihinde eklendi | 521 defa okundu
Katkı Payı ve Öğrenim Harcını Halk bankası veya Ziraat bankası şubelerine yatırabilirsiniz.

Öğrencilerimizin öğrenim ücretini herhangi bir ildeki herhangi bir halkbankası veya ziraat bankası şubesine başvurup Süleyman Demirel Üniversitesi Kurumsal Harç Tahsilat işlemi ile katkı payı-öğrenim ücreti yatırmak istediklerini beyan edip, öğrenci numaralarını bildirerek yatırmaları gerekmektedir.

Katkı payı-Öğrenim ücreti, HAVELE-EFT gibi bankacılık işlemleriyle YATIRILMAMALIDIR.

Tahsilat işlemlerinden dolayı işlem ücreti adı altında herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Yatırmanız gereken ücreti bilgi sistemine öğrenci numarası ve başvuru şifresiniz ile giriş yaptıktan sonra HARÇ BİLGİLERİ menüsünden görebilirsiniz.