Kobi ve Global Girişimcilik

23 Aralık 2015 Çarşamba 10:03 tarihinde eklendi | 771 defa okundu

Kobi ve Global Girişimcilik haftası adı altında yüksekokulumuzda  KOSGEB tarafından konferans gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak KOSGEB İl Müdürü Yurdun YILDIRIM ve KOSGEB ten destek alan Yalvaçlı girişimcilerin yer aldığı konferansa akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci ilgi gösterdi.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan konuşmacılar, KOSGEB hakkında genel bilgiler vererek, girişimci hayatlarından bahsettiler. Sempatik tavırlarıyla öğrencilere keyifli anlar yaşatan Mustafa BERBER’in KOSGEB’ten önceki iş hayatı öğrencilere umut aşıladı.

KOSGEB İl Müdürü Yurdun YILDIRIM, KOSGEB hakkında detaylı bilgiler verirken genç girişimcileri harekete geçirmek için teşvik desteklerini sık sık dile getirdi.

Konferans sonunda Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu müdürü Doç.Dr. Nuri ÖMÜRBEK katılımcılara okulumuz adına teşekkür ederek, katılımcılar için hazırlanan teşekkür belgelerini takdim etti.