22 Eylül 2017 Cuma

Mezuniyet Töreni

15 Mayıs 2017 Pazartesi 23:29 tarihinde eklendi | 599 defa okundu
2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 15 Mayıs 2017 Pazartesi Günü Yalvaç Şehir Stadında Mezun Öğrencilerimizin ve Ailelerimizin Katılımı İle Gerçekleştirildi.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 15 Mayıs 2017 Pazartesi Günü Yalvaç Anlatan Meydanında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başladı.

Resmi kullanmak için tıkla

Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Sayın Doç.Dr.Nuri ÖMÜRBEK, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç.Dr.Nilüfer NEGİZ ve Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr.Recep KÜLCÜ Atanın Manevi huzuruna çelek koydular.

Resmi kullanmak için tıkla

Mezuniyet törenine Yalvaç Şehir Stadında mezun öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla Yüksekokulumuz Arş.Gör.Zuhal KÜÇÜKÇAKAL'ın sunumuyla devam edildi.

Resmi kullanmak için tıkla

Yalvaç Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı bölümü öğrencileri hazırlamış oldukları  "Mevlana Celalattin Rumi" temalı defileleri ile tüm katılımcıların beğenilerini kazandılar.

Resmi kullanmak için tıkla

Mezun öğrencilerin coşkulu kortej yürüyüşü tüm misafirlerce hayranlıkla izlendi.

Resmi kullanmak için tıkla

Kortej yürüyüşü sonunda mezun öğrenciler bölümlerine ayrılan platformlarda yerlerini aldılar.

Resmi kullanmak için tıkla

Kortej yürüyüşü sonunda mezun öğrenciler kendilerine ayrılan bölümlerde yerlerini aldılar

Resmi kullanmak için tıkla

Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları adına Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr.Recep KÜLCÜ konuşma yaptı.

Resmi kullanmak için tıkla

Yüksekokulumuz birincisi Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencisi Nesil SÖZER mezuniyet konuşmasını yaptı.

Yalvaç Meslek Yüksekokulu birincisi Caner Yenisoy mezuniyet konuşmasını yaptı

Resmi kullanmak için tıkla

Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu birincisi Kübra Atar mezuniyet konuşmasını yaptı.

Resmi kullanmak için tıkla

Yüksekokulumuz birinci, ikinci ve üçüncülerine plaketlerini Yalvaç Kaymakamı Sayın Aytekin YILMAZ takdim ettiler.

Resmi kullanmak için tıkla

Yüksekokulumuz birinci, ikinci ve üçüncülerine hediyelerini Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Nuri ÖMÜRBEK ve Yalvaç Emniyet Müdürü Sayın Tarık KORUCU takdim ettiler.

Resmi kullanmak için tıkla

Yalvaç Meslek Yüksekokulu birinci, ikinci ve üçüncüsüne plaketlerini Yalvaç Belediye Başkanı Sayın Halil Hilmi TÜTÜNCÜ takdim ettiler.

Resmi kullanmak için tıkla

Yalvaç Meslek Yüksekokulu birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne hediyelerini Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç.Dr.Nilüfer NEGİZ takdim ettiler.

Resmi kullanmak için tıkla

Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu birincisi, ikincisi ve üçüncüsene plaketlerini Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr.Recep KÜLCÜ takdim ettiler.

Resmi kullanmak için tıkla

Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık bölüm birincisi Nesil SÖZER ve Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölüm birincisi Zeynep KURTULAN plaketlerini Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Nuri ÖMÜRBEK'ten aldılar.

Resmi kullanmak için tıkla

Yüksekokul birincimiz Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencisi Nesil SÖZER yaş kütüğüne mezuniyet plaketini çaktı.

Resmi kullanmak için tıkla

Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Andını okutmak üzere Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Sayın Yrd.Doç.Dr.Durmuş KARAMAN kürsüye davet edildi.

Resmi kullanmak için tıkla

Büyük bir coşku ile okunan mezuniyet andı sonrasında kepler havaya atıldı.

Resmi kullanmak için tıkla

Mezuniyet anısına hocalarımız aynı karede yer aldı.