staja çıkacak öğrencilerin dikkatine

03 Haziran 2015 Çarşamba 20:14 tarihinde eklendi | 1178 defa okundu

staja çıkacak öğreciler staj başlama yani sigorta giriş tarihinde staja başlamak zorundadır.

staja erken başlamak ve erken bitirmek gibi bir durum  Sosyal Güvenlik Mevzuatı nedeniyle söz konusu olamaz.

staj süresince ilk günden başlanarak staj defterleri günlük her gün en az bir sayfa ayırmak suretiyle doldurulacak ve işyeri eğitim sorumlusuna imzalatılacaktır.

yapılan işlerle ilgili belge, fotoğraf ve örnekler staj defterine eklenebilir. Ancak iş yerinin sırrı niteliğinde olan fotokopi bilgi ve belgeler için bu husus aranmaz.

staj sonunda staj defterinin 30 işgünü için en az 30 sayfanın doldurulması ve işyeri eğitim sorumlusu tarafından imzalanmış olması gerekir.

ayrıca fotoğraflı olarak sizlere teslim edilen staj değerlendirme formlarından birisi işyeri eğitim sorumlusu tarafından doldurularak kapalı zarf içinde staj dosyasıyla birlikte staj bitiminden itibaren en geç 15 gün içinde bölüm sekteretliğin elden veya posta yoluyla ulaştırılmalıdır.

stajla ilgili sorularınız için irtibat telefonu: 0.246.4414334 dahili 317-318

mesai saatleri dışında 0.535.790 83 50 (bölüm başkanı)