20 Eylül 2017 Çarşamba

Staja Çıkacak Öğrencilerin Dikkatine

24 Nisan 2017 Pazartesi 10:37 tarihinde eklendi | 502 defa okundu
Staja çıkacak öğrenciler iş sağlığı ve güvenliği eğitimini almadan ve sınavına girmeden de staj başvurusunda bulunabilirler. Ancak staja çıkabilmek için iş sağlığı ve güvenliği eğitimini almak ve sınavında başarılı olmak şarttır.

Staj başvurusu yapan öğrencilerin başvuruları staj komisyonu üyelerince onaylandıktan sonra 2 adet çıktısı almaları gerekmektedir. Staj başvuru formları işyerine onaylatılacak biri işyerinde kalacak, diğeri de sigorta girişinin yapılabilmesi için yüksekokul bölüm sekreterliğine verilecektir.

Staj başvurusu yapan ancak iş sağlığı ve güvenliği eğitimini almayan veya alıpda başarılı olamayan öğrencilerin staja çıkmalarına izin verilmeyecektir.