Tek Ders Sınavı

16 Ocak 2016 Cumartesi 18:34 tarihinde eklendi | 1205 defa okundu

Tek Ders Sınavı için başvurular 29-30 Haziran 2016 tarihleri arasında olup, Tek Ders Sınavı 1 Temmuz 2016 Cuma günü saat:11.00 da Z10 nolu salonda tek oturum olarak yapılacaktır.

Tek ders sınavına başvuracak öğrenciler bölüm başkanlığına ekinde transkript olan bir dilekçe ile şahsen başvuracaklardır. Tek ders sınavına girebilmek için genel not ortalamasının 2,00 veya daha yüksek olması gerekmektedir.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerin listesi 30 Haziran 2016 Perşembe günü saat 17.00 da internet sayfamızdan ilan edilecektir.

Okuttuğu dersten tek ders sınavına girecek öğrencisi bulunan öğretim elemanları sınav sorularını hazırlayıp ilan edilen tarih, saat ve salonda tek ders sınavını yapacaklardır.

Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı dersi tek ders sınavı 15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 15:00'da S.D.Ü.Doğu Yerleşkesi Ertokuş Bey Derslikleri kat:3 Enformatik Bölüm Başkanlığı e-sınıfta yapılacaktır.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.