17 Ağustos 2018 Cuma

Tek Ders Sınavı(YAZ OKULU SONRASI)

13 Ağustos 2018 Pazartesi 15:00 tarihinde eklendi | 1042 defa okundu
Yüksekokulumuz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Yaz Okulu Dönemi Sonrası Tek Ders sınavı 11 Eylül 2018 Salı günü Saat 14.00 da Z08 nolu salonda tek oturum olarak yapılacaktır.

Yüksekokulumuz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Yaz Okulu Dönemi SonrasıTek Ders sınavı 11 Eylül 2018 Salı günü 14.00 da Z08 nolu salonda tek oturum olarak yapılacaktır.

Tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerin Listesine Ulaşmak İçin Lütfen Tıklayınız...(Henüz Aktif Değil)

Tek Ders Sınavına girecek öğrenciler 3 Eylül 2018 Pazartesi-10 Eylül  2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar dilekçe ekinde transkript ile yüksekokulumuz bölüm sekreterliğine başvuru yapmak zorundadırlar. Dilekçe ile süresi içinde tek ders sınavı başvurusunda bulunmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

Tek Ders Dilekçesini İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız...

NOT: Tek ders sınavına Mezun olabilmek için gerekli olan Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde olan ancak tek dersten FF, FD ile kalan öğrenciler başvuru yapabilir. Tek dersi almamış bulunan veya NA ile devamsızlıktan kalan öğrenciler Tek Ders Sınavına giremezler. Öncelikle Sınavına girecekleri tek dersi almaları ve devamsızlıktan kalmamaları gerekmektedir. Daha önce Tek Ders Sınav hakkından yararlanan öğrenciler Tek Ders Sınavına girmek için başvuru yapamazlar.