Yaz Okulu

06 Temmuz 2014 Pazar 12:34 tarihinde eklendi | 1384 defa okundu
Yüksekokulumuzda yaz okulu açılmayacaktır. Detay için Tıklayın...

2013-2014 Öğretim yılında yüksekokulumuzda yaz okulu açılması planlanmamıştr.

Öğrencilerimiz Süleyman Demirel Üniversitesinin diğer fakülte ve yüksekokullarında yaz okuluna 27 Haziran 2014 ile 7 Temmuz 2014 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sisteminden kayıt yaptırabilirler.

Öğrencilerimiz isterlerse diğer üniversitelerin fakülte ve yüksekokullarına da yaz okuluna kayıt yaptırabilirler. Bu durum Yüksekokul Yönetim Kurulunun iznine bağlıdır.

Staj yapan öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptıramazlar.

Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler aşağıdaki işlem sırasını takip edeceklerdir.

1. Yaz okuluna kayıt yaptıracağınız dersin içeriğini ve kredisini bir dilekçe ekinde yüksekokulumuza bildirmelisiniz.
  2. Yüksekokulumuz bölüm başkanlığı ders içeriğini ve kredisini uygunluk açısından değerlendirecek ve size resmi bir yazı verecektir.
  3. Bu resmi yazı sizin diğer üniversite fakülteleri ve yüksekokullarında yaz okuluna kayıt yaptırmanıza izin veren ve oradan alacağınız yaz okulu notunun yüksekokulumuz tarafından kabul edileceğini bildiren bir belgedir.
  4. Yaz okulunda 20 krediye kadar ders alınabilir.