22 Eylül 2017 Cuma

yaz okulu(başka üniversiteden) ders alma dilekçesi

23 Haziran 2015 Salı 15:10 tarihinde eklendi | 12194 defa okundu

yaz okulu(başka üniversiteden) ders alma dilekçesi için tıklayın...

başka üniversiteden yaz okulundan ders almak için

alınan dersin içerik ve akts kredi uygunluğunu gösteren onaylı belge

bölüm sekreterliğine verilecek ve bölüm sekreterliğinin onayı alındıktan sonra yaz okuluna kayıt yaptırılacaktır.

bölüm başkanlığının bilgisi dışında yaz okuluna giden öğrencilerin yaz okullarından alacakları notları sisteme girilmeyecektir.

yaz okuluna başlayan ve yukarıdaki işlemleri yaptırmayan öğrencilerin acilen yukarıdaki formu doldurarak onaylı ders içeriği ve AKTS belgesini bölüm sekreterliğine elden veya posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

üniversitemizden yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler öğrenci bilgi sistemi üzerinden kayıt yaptırabilirler. yüksekokulumuzda yaz okulu açılmadığı için üniversitemiz fakültelerinde açılan ve yüksekokulumuz dersleri ile eşleşen dersler için yaz okulu kaydı yaptırabilirsiniz.