Yüksekokulumuz 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

12 Şubat 2014 Çarşamba 19:47 tarihinde eklendi | 1433 defa okundu
Haber İçin TIKLAYINIZ...

Yüksekokulumuz 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ramazan ARMAĞAN, Müdür Yardımcımız ve Bölüm Başkanımız Ahmet ÇAYIRÇİMEN, Müdür Yardımcımız Orhan ARMAĞAN ve değerli Öğretim Elemanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi değerlendirmesinin de yapıldığı toplantıda, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ramazan ARMAĞAN, Prensipler çerçevesinde bilimsel, akademik ve mekânsal büyümemizin devam ettiğini ve bu çerçevede öğretim elemanlarımıza da önemli görevler düştüğünü söyledi.

Daha sonra 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için başarı dilekleri sunularak toplantı bitirildi.